Ο Ιωνικός συνεχάρη τους πρώην αθλητές του, Καράμπουλα, Λιακόπουλο και Πετροδημόπουλο για την ιστορική πρόκριση που πανηγύρισαν με τη φανέλα του Διαγόρα Δρυοπιδέων το απόγευμα του Σαββάτου (9/11) κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας:
«Τρία δικά μας παιδιά, που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο Ιωνικός μας να επιστρέψει στα “σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ ύστερα από 32 χρόνια, έκαναν ένα ακόμη “θαύμα” στην μακρά κι επιτυχημένη πορεία τους στα παρκέ. Οι Βαγγέλης Καράμπουλας, Νίκος Λιακόπουλος και Χρήστος Πετροδημόπουλος πρωταγωνίστησαν στη νίκη-πρόκριση του Διαγόρα Δρυοπιδέων επί του ΠΑΟΚ στα Ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea συγχαίρει λοιπόν τρία εκλεκτά μέλη της μεγάλης οικογένειάς του και τους εύχεται ο,τι καλύτερο τόσο στη συνέχεια τους στο Κύπελλο, όσα και στο πρωτάθλημα της Α2».



