Στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Μασλαρινός, καθώς ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για έβδομο συνεχόμενο χρόνο, ώστε να τη βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών του συλλόγου μας, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Μασλαρινό, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Βασίλης Μασλαρινός συνεχίζει για έβδομη χρονιά στον ‘Δικέφαλο’ ως προπονητής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα συνεχίσει να κοουτσάρει το τμήμα γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο θα καθοδηγήσει στην Α1 Εθνική κατηγορία, καθώς και το τμήμα νεανίδων.

Μετά τη συμφωνία ανανέωσης, ο Βασίλης Μασλαρινός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, Βασίλη Αγγελίδη, για την μέχρι τώρα στήριξη και εκτίμηση που μου δείχνουν.

Μετά από μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά ακολουθεί ίσως η δυσκολότερη τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στο σύλλογο. Σε μία τέτοια στιγμή δεν θα μπορούσα να μην είμαι και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους».

Σχετικά άρθρα