Στα 39 του χρόνια ο Βασίλης Σπανούλης βαδίζει πλέον στη Δύση της καριέρας του και φέτος ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί, όπως είναι φυσικό, αισθητά σε συγκριτικά με το παρελθόν.

Πολλά ακούγονται και γράφονται για το μέλλον του αρχηγού του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως ακόμα κι αν σταματήσει ως αθλητής θα παραμείνει από άλλο πόστο στις τάξεις των “ερυθρολεύκων”.

Η θέση του Γενικού Διευθυντή είναι κάτι που ενδιαφέρει τον Σπανούλη, περισσότερο και από το να ασχοληθεί με την προπονητική Βασίλης Σπανούλης.

Το νευραλγικό αυτό πόστο του GM κατέχει αυτή τη στιγμή ο πρώην διευθυντή Marketing της ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης, o οποίος διαδέχτηκε τον επί 19 συνεχόμενα χρόνια GM, Χρήστο Σταυρόπουλο, ο οποίος πλέον εργάζεται στο ίδιο πόστο για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο.

Η απόφαση είναι καθαρά του Βασίλη Σπανούλη για το τι θα κάνει. Θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν ώστε να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του με κόσμο στις εξέδρες; Ή θα υπηρετήσει τους Πειραιώτες με άλλα καθήκοντα; Σε κάθε περίπτωση η θέση του GM τον περιμένει!

Σχετικά άρθρα