Στον πάγκο της Νικόπολης θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Σπύρος Πολίτης με την ομάδα της Πρέβεζας να ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Η διοίκηση του Σ.Κ. Νικόπολη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Σπύρο Πολίτη για την σεζόν 2020-2021.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την σεζόν λόγω της πανδημίας ωστόσο ο προπονητής Σπύρος Πολίτης θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της και τη νέα χρονιά δείχνοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίζει να πορεύεται βασιζόμενος στις δυνάμεις του και στον κόσμο του με στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εύχεται στο έμπειρο προπονητή υγεία και να έχει μία καλή αγωνιστική χρονιά στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει δρομολογηθεί, ενώ οι προτάσεις του προπονητή μας έγιναν κι αυτές γνωστές στα μέλη του Δ.Σ. και πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστά και τα πρώτα ονόματα καλαθοσφαιριστών που θα έρθουν σαν μεταγραφή στην ομάδα αλλά και για αυτούς που θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τη νέα χρονιά”.