Ο Μάριο Χεζόνια θα ανανεώσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον 29χρονο Κροάτη να τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της «βασίλισσας» για νέο διετίες συμβόλαιο έναντι 5 εκ. ευρώ συν ένα μπόνους.

Η συγκεκριμένη είδηση έχει ενοχλήσει πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού που υποστηρίζουν ότι ο Χεζόνια χρησιμοποιεί τον Παναθηναϊκό όλο αυτό τον καιρό γνωρίζοντας το δικό του ενδιαφέρον για να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο (όπως και της Μπαρτσελόνα που θέλησε να τον φέρει στη Βαρκελώνη).

«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κροάτης συμφώνησαν για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο για ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο Χεζόνια χρησιμοποίησε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα για να πάρει το συμβόλαιο εκατομμυρίων που επεδίωκε στην τωρινή του ομάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική «Sport», επιβεβαιώνοντας την ατμόσφαιρα που θέλει τον «πάντα πράσινο στην ψυχή Χεζόνια» να εκμεταλλεύεται το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, μιας ομάδας που ανοιχτά υποστηρίζει ότι είναι οπαδός της στην οποία όμως δεν… επιστρέφει.

Σχετικά άρθρα