Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τρίτη σερί σεζόν παραμένει ο Γιώργος Παντελάκης, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του δείχνει και τόνισε ότι στόχος είναι η συνέχιση της κυριαρχίας των «ερυθρόλευκων» στη χώρα μας.

Αναλυτικά: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παντελάκη. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει για τρίτη διαδοχική σεζόν, ως πρώτος προπονητής, στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας.

Στη δήλωσή του στο olympiacossfp.gr ο Γιώργος Παντελάκης ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος τους Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά, για αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Είναι μια σεζόν ειδικών συνθηκών και έχουμε την ευθύνη να υποστηρίξουμε τις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων μας.

Στόχος είναι η πλαισίωση του βασικού κορμού με κάποιες ταλαντούχες παίκτριες και η δημιουργία ενός πολύ ισχυρού συνόλου που θα συνεχίσει να κυριαρχεί στην Ελλάδα. Όλοι μαζί να μεγαλώσουμε και άλλο τον Ολυμπιακό μας”».

Σχετικά άρθρα