Το καλύτερο δώρο στους φίλους του Παναθηναϊκού έδωσε ο Τσέμα Ντε Λούκας αμέσως μετά το τέλος του Game 5 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, το οποίο σήμανε την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε Final-4 της Euroleague μετά από 12 χρόνια!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος Ισπανός ρεπόρτερ, ο Κέντρικ Ναν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον διατηρήσει στους «πράσινους» και για τις δύο επόμενες σεζόν!

Στο νέο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Αμερικανός γκαρντ, υπάρχει buy-out για το NBA γι’ αυτό το καλοκαίρι, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται το ύψος του.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε σχετικό story στο instagram, όπου σε περίοπτη θέση βρισκόταν το υπογεγραμμένο νέο συμβόλαιο των δύο πλευρών!

Κατά την αποχώρηση του Κέντρικ Ναν, εξάλλου, από το ΟΑΚΑ, δημοσιογράφος του «BasketNews» ρώτησε για το εν λόγω δημοσίευμα τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος απάντησε λακωνικά αλλά και χαμογελαστά «πίστεψέ το».

Σχετικά άρθρα