Ούτε η σημερινή (29/5) συνάντηση των παικτών της ΑΕΚ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, οδήγησε σε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο ισχυρός άντρας της μπασκετικής ΑΕΚ δεσμεύτηκε να αποπληρώσει τα χρέη του… εν καιρώ, κάτι που δεν ικανοποίησε ούτε στο ελάχιστο τους καλαθοσφαιριστές, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από την περσινή σεζόν.

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα οι παίκτες της ΑΕΚ εμμένουν στην απόφασή τους για αποχή από τους προπονήσεις αλλά και από τους μικρούς τελικούς της Basket League, με τον υποβιβασμό στην Α2 –σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν “κατέβει” έστω και σε ένα παιχνίδι– να εξακολουθεί να πλανάται πάνω από τον σύλλογο!

Στο μεταξύ, ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε επίσημη δήλωση και ανέλαβε την ευθύνη για όσα δεν κατάφερε η Ένωση τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μας για την εφετινή υπερπροσπάθεια, για την εφετινή τους ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ, κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες, τραυματισμούς/ασθένειες, «όργιο» διαιτησίας, λοιπές αδικίες κλπ. Έδωσαν και την ψυχή τους, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές και αξιακές τους ικανότητες. Είμαι υπερήφανος, είμαστε υπερήφανοι, γι’ αυτούς. Έδωσαν 120% των δυνάμεών τους, προκειμένου να φτάσουμε στους στόχους μας.

Όπως είμαστε υπερήφανοι και για τους προπονητές, τα στελέχη μας, και για όλο το προσωπικό της ΚΑΕ για όσα πάντα έκαναν, για όσα κάνουν. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για όσα δεν επιτεύχθησαν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας και της «εν γένει» δύσκολης φάσης, ανοικτά ζητήματα που προέκυψαν από τη χρηματοδότηση του F8 του BCL, και τη χρηματοδότηση του νέου μας γηπέδου, δεν μας βοήθησαν. Θα τ’ αντιμετωπίσουμε.

Τις επόμενες ημέρες, θα μιλήσουμε-θα μιλήσω στον κόσμο της ΑΕΚ, σε ανοικτή Συνέντευξη, όπως εδώ και καιρό έχουμε προγραμματίσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να μας απευθύνει οποιοδήποτε ερώτημα, οποιονδήποτε προβληματισμό του.

Θα τα ξεπεράσουμε όλα… Εμείς δεν κρυφτήκαμε. Εμείς δεν φύγαμε. Είμαστε ΕΔΩ. Παλεύουμε.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσοι εκ των οπαδών της ομάδας μας, με εκατοντάδες μηνύματά τους εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν. Κάποιοι εξ αυτών αγοράζοντας και μετοχές. Θεωρώ, ωστόσο, ότι δεν είναι τίμιο να συμβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο σε μία ζημιογόνο εταιρία και ειδικά σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για την κοινωνία μας. Δεσμεύομαι, όμως, ότι σύντομα, όταν και θα τροχοδρομήσουμε την «απογείωση» της εταιρίας, θ’ ανταποκριθούμε στην επιθυμία τους. Τότε, λοιπόν, θα πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!»

Σχετικά άρθρα