Μετά τα διαρκή ευρωπαϊκά «χαστούκια» της μετά-Ομπράντοβιτς εποχής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, φέρνοντας στην τεχνική ηγεσία τον Εργκίν Αταμάν και του δίνει ένα υψηλό μπάτζετ για να φέρει πρωτοκλασάτους παίκτες. Μπορεί να φέρει τον Έντι Ταβάρες;

Μοιάζει λίγο με ένα όνειρο απατηλό, αλλά δεν είναι. Όσο ο καλύτερος αμυντικός στην EuroLeague παραμένει ελεύθερος στην αγορά, τόσο και οι ελπίδες παραμένουν ζωντανές. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, όμως ο Τούρκος προπονητής ξέρει ότι με την παρουσία του θα αλλάξει πλήρως το στάτους της ομάδας. Θα έχει έναν πραγματικό «ογκόλιθο» που θα… σκεπάζει τα πάντα.

Οι «πράσινοι» θα κάνουν την προσπάθειά τους και όπου βγει. Η τρέλα του Αταμάν και το πείσμα του Γιαννακόπουλου αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο για το μεταγραφικό «μπαμ» που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αν και παραμένει αμφίβολο αν ο «γίγαντας» από το Πράσινο Ακρωτήριο αφήσει τη σιγουριά της Ρεάλ Μαδρίτης και να αποδεχτεί την πρόκληση της ανοικοδόμησης του εξάστερου.

Πηγή: dunks.com.cy

Σχετικά άρθρα