Η ιστορική συντριβή που γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 101-73 έχει ενοχλήσει, όπως είναι φυσικό, όλους τους «πράσινους».

Σε βαθμό που, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, κυκλοφόρησαν αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο και μάλιστα από «δημοσιογράφους» με αφορμή τα γέλια του Μποχωρίδη με τον Σλούκα!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής χειραψιών μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων (κάτι σύνηθες και απόλυτα φυσιολογικό σε κάθε είδους αθλητική αναμέτρηση) αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι, ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Λευτέρη Μποχωρίδη να πιάνει φιλικά από τον λαιμό τον Κώστα Σλούκα και να γελά μαζί του.

Το συγκεκριμένο πλάνο κάποιοι επέλεξαν να το χρησιμοποιήσουν ως μια ακόμα αφορμή για να εξαγριωθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος του «τριφυλλιού»! Ξεχνώντας προφανώς ότι πρόκειται για δύο συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα, που φυσικά δεν έχουν τίποτα απολύτως να χωρίσουν.

Έγιναν μάλιστα και συγκρίσεις με τις δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Να δούμε τι άλλο θα δούμε, ακούσουμε και διαβάσουμε! Γιατί αν εν έτει 2022, μια αγκαλιά ή ένα χαμόγελο συνιστούν λόγους στοχοποίησης ενός διεθνή αθλητή, προφανώς δεν πάμε καθόλου καλά!

Σχετικά άρθρα