Ο νότιος όμιλος της Β’ Εθνικής είναι και φέτος εξαιρετικά αμφίρροπος και οι περισσότερες θέσεις θα κριθούν στις λεπτομέρειες, με τα Μελίσσια να αποδεικνύουν ότι έχουν “σφυγμό” και θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να πετύχουν το στόχο της παραμονής τους.

Η “γκίνια” αποτελεί σήμα-κατατεθέν για το αθηναϊκό σωματείο, όμως στο εκτός έδρας ματς με την εκπληκτική φέτος Πεντέλη, έγινε η σπουδαία υπέρβαση, που πρόσφερε βαθιά βαθμολογική “ανάσα” με τον Έκτορα Οικονομόπουλο να έχει 30 πόντους συνολικά και να σημειώνει το νικητήριο τρίποντο, έπειτα από καθοριστικό σκριν του Παναγιώτη Καραβανά.

Ο Αλέκος Δάγλας αποδεικνύει πόσο έμπειρος και ποιοτικός προπονητής είναι. Παρότι οι νεοφώτιστοι έδειχναν καταδικασμένοι, διαχειρίστηκε ιδανικά την “φουρτούνα”, λειτουργώντας σαν σπουδαίος καπετάνιος και με σωστό πλάνο και ψυχραιμία, πανηγύρισε το βαρυσήμαντο και σχεδόν απρόσμενο ροζ φύλλο, που βάζει την ομάδα του ξανά στο κόλπο της παραμονής. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πέρυσι υπήρχε στόχος για μια αξιοπρεπή πορεία στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και με τον Δάγλα στο τιμόνι έγινε η απόλυτη έκπληξη με την ιστορική άνοδο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Σχετικά άρθρα