Ο Γιάννης Μπουρούσης αποφάσισε να επιστρέψει στα παρκέ για χάρη του ΑΣΚ Καρδίτσας, ώστε να ενισχύσει την ομάδα που τον ανέδειξε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 38χρονος σέντερ μόλις στις 9 Ιουλίου ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το μπάσκετ μετά από μια σπουδαία καριέρα 21 ετών σε ομάδες όπως Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια, Γκραν Κανάρια και τελευταίο σταθμό το Περιστέρι, αλλά και με πολυετή προσφορά στην Εθνική ομάδα.

«Έχοντας μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια του συλλόγου της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στον οποίο έκανα και τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ, νιώθω την επιθυμία και την ανάγκη θέσω εαυτόν στην διάθεση του προπονητή και να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Η διεκδίκηση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί ένα όνειρο ετών για την αθλητική κοινωνία της Καρδίτσας και η ιδέα του αποχαιρετισμού μέσα στο νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με συγκινεί ιδιαίτερα. Ραντεβού, λοιπόν, στο παρκέ» δήλωσε ο Καρδιτσιώτης σέντερ.

Σχετικά άρθρα