Ο πρώην έφορος της μπασκετικής Αυτοκρατορίας του Άρη, Φάνης Ταρνατώρος, παραχώρησε συνέντευξη στο FLASH 99,4 και το «Αθλητικό X-PRESS».

«Η προσπάθεια που γίνεται είναι άξια συγχαρητηρίων, ο Άρης είναι αξιοπρεπής και φέτος με δεδομένη την προσπάθεια της οικονομικής εξυγίανσης, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι το αγωνιστικό μυστικό ήταν στην επιλογή των ξένων. Έγιναν καλές επιλογές, ήμασταν προνοητικοί, ήμασταν τυχεροί, η ουσία είναι ότι Άρης παίζει καλά και κερδίζει» είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εδώ και χρόνια έλεγα ότι θα πρέπει να στελεχωθεί η ομάδα με άτομα και ανθρώπους που και να ξέρουν τι είναι Άρης και να νιώθουν Άρη, από τη στιγμή που υπάρχει το οικονομικό θέμα. Έγινε σε μεγάλο βαθμό, ήρθαν παιδιά που γνωρίζουν τι σημαίνει ο σύλλογος και πώς να αντιμετωπίσουν τα παιχνίδια. Υπάρχουν περιθώρια να έρθουν κι άλλοι, έγινε όμως η αρχή».

Για τους στόχους του Άρη, ο Φάνης Ταρνατώρος είπε: «Δεν υπάρχει… ταβάνι, ούτε πάτωμα. Ο Άρης πρέπει να λειτουργεί προσπαθώντας να ξεχρεώσει τα χρέη της, να γίνει οικονομικά ανεξάρτητη ομάδα και αξιοπρεπής μέσα στο γήπεδο. Το όνομα Αυτοκράτορας δεν παραγράφεται, δεν μπορεί να το πάρει κανένας. Σημασία έχει να λέμε στον κόσμο την αλήθεια, να μην ζει με όνειρα, αλλά με την πραγματικότητα για να μπορεί μετά να ονειρεύεται. Αυτή στιγμή το πρωτάθλημα του Άρη θα είναι να ξεχρεώσει τις παλιές αμαρτίες».

Σχετικά άρθρα