Ο Έντι Ταβάρες παραχώρησε συνέντευξη στο «Sport24.gr» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε για το «τριφύλλι» ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η μέχρι τώρα αίσθηση είναι εξαιρετική. Έκαναν μεγάλες κινήσεις και έφεραν πολλούς παίκτες. Ξέρουν ότι έπαιζαν άσχημα τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια και ξέρουν ότι έπρεπε να κάνουν βήματα (σσ. προς τα εμπρός).

Έκαναν ήδη τα πρώτα βήματα, προσλαμβάνοντας έναν κορυφαίο προπονητή (σσ. τον Εργκίν Αταμάν) και υπογράφοντας με παίκτες που έκαναν εξαιρετική σεζόν πέρσι ή που ήρθαν από το NBA.

Έχουν τα αποτελέσματα που αξίζουν μέχρι στιγμής. Βρίσκονται στο σωστό δρόμο και νομίζω ότι θα βρίσκονται στο Final Four ή ίσως και να το κερδίσουν. Ποτέ δεν ξέρεις».

Μιλώντας για τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε πριν από μερικούς μήνες σε ένα Instagram Live ότι θα ήθελε εσένα και τον Μάριο Χεζόνια στην ομάδα. Υπήρχε κάποια προσέγγιση από τους “πράσινους” το καλοκαίρι;

«Δεν ξέρω τίποτα για αυτό. Οι μάνατζέρ μου μου λένε πάντα να μένω ήρεμος και να δουλεύω σκληρά. Έτσι θα έρθουν όλα. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός μίλησε μαζί τους ή όχι. Η μόνη μου έννοια είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό και να τελειώσω τη σεζόν επιτυχημένα. Όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα συζητήσουμε για ό,τι έρχεται».

Αν υπάρξει κάποια πρόταση για την επόμενη σεζόν θα σκεφτείς αυτή την επιλογή;

«Θα επαναλάβω το ίδιο πράγμα. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην τρέχουσα σεζόν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κάνει το back-to-back στην EuroLeague. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Να είμαι ο ίδιος Ταβάρες με πέρσι ή ακόμα και λίγο καλύτερος. Αυτός είναι ο μόνος μου στόχος. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα δούμε».

Σχετικά άρθρα