Την πιθανότητα μελλοντικής συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Έντι Ταβάρες, μιλώντας στο amerikanos24tv.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης:

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: Πάντα είναι ωραία. Πάντα λέω ότι είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς. Νομίζω και οι δύο οπαδοί (Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού), είναι υπέροχοι. Ζητωκραυγάζουν πολύ. Είμαι χαρούμενος που παίζω εναντίον τέτοιων οπαδών γιατί βοηθούν πολύ. Είναι υπέροχο να βλέπεις την αρένα γεμάτη, κόσμο να παρακολουθεί μπάσκετ.

Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό αν έφευγε από την Ρεάλ Μαδρίτης: Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά προσπαθώ να επικεντρωθώ στη Ρεάλ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω για να πάρουμε όλους τους τίτλους. Έτσι, όταν τελειώσει η σεζόν θα πρέπει να τα δω όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μαδρίτη. Δεν μπορώ να πω όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Νωρίτερα, ο Ταβάρες είχε κάνει τις εξής δηλώσεις:

«Αισθάνομαι υπέροχα που έφτασα τους 2.000 πόντους στην Euroleague. Το να παίζεις σε μία τέτοια διοργάνωση είναι ευλογία. Νιώθω ευλογημένος να παίζω τέτοια παιχνίδια, με τέτοιους οπαδούς κι αυτές τις ομάδες. Είναι ευχαρίστηση. Προσπαθώ να απολαμβάνω το κάθε λεπτό και είμαι χαρούμενος. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο.

Είναι δύσκολο και σκληρό για ένα κορμί σαν εμένα να διαχειριστώ. Πρέπει να δουλεύω δύο ή τρεις φορές περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά για να είμαι σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο. Αυτό κάνω και προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου με την ενέργειά μου. Τα ριμπάουντ βοηθούν πολύ την ομάδα μας και είναι ένας παράγοντας κλειδί για εμάς».

Σχετικά άρθρα