Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την τύχη των ερασιτεχνικών κατηγοριών καλαθοσφαίρισης, υποστηρίζοντας ότι η σεζόν έχει ουσιαστικά τελειώσει γι’ αυτές τις κατηγορίες.

Αναλυτικά γράφει στο προσωπικό του προφίλ ο προπονητής του Παπάγου:

«Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα τελείωσε η σεζόν για Α2, Β’ , Γ΄ Εθνική και τοπικά… Με το νέο πρωτόκολλο αυτό που βγήκε για την Α1 γυναικών, Πόλο και Βόλεϊ που ούτε αυτοί μπορούν να ακολουθήσουν, φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν γίνεται να το στηρίξουν αυτό οι μικρότερες κατηγορίες…

Τα έξοδα είναι τεράστια, οι χορηγίες για φέτος έχουν κάνει πίσω, οι ομάδες πλέον δεν έχουν χρήματα ούτε για ταξίδια, ούτε για μισθούς, ούτε για τίποτα γιατί και αυτές που έδωσαν τώρα κάποια χρήματα να δω ποιες θα έχουν για όλους τους υπόλοιπους μήνες εκτός λίγων εξαιρέσεων.

Όλα αυτά που αναφέρω είναι ένας λόγος για τον οποίο δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πρωτάθλημα ξανά. Το πιο σημαντικό πλέον όμως είναι ότι κάθε μήνας που περνάει ο κίνδυνος για σοβαρούς τραυματισμούς θα είναι ακόμα πιο εφικτός… Με όλα αυτά πλέον δεν ξέρω τι είναι καλό και τι κακό…»

Σχετικά άρθρα