Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι δεν θα ξαναπαίξει μπάσκετ φέτος, καθώς ταλαιπωρείται από κάποια δευτερεύοντα συμπτώματα κορωνοϊού τον οποίο πέρασε πριν από μήνες!

Αναλυτικά το μήνυμα του 28χρονου Ιταλού φόργουορντ:

«Δυστυχώς, η σεζόν για μένα τελειώνει σήμερα… Πέρασα κορωνοϊό πριν από μερικούς μήνες όμως ταλαιπωρούμαι ακόμα από κάποια δευτερεύοντα συμπτώματα που δεν μου επιτρέπουν να βοηθήσω την ομάδα μου στο παρκέ. Θα χρειαστώ χρόνο για να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω στο 100% σωματικά και πνευματικά όσο το δυνατόν πιο σύντομα… Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Εστουδιάντες για τη στήριξη και για το ότι μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης.

Ευχαριστώ τον κόουτς για την κατανόηση όπως και όλο το ιατρικό προσωπικό και τους συμπαίκτες μου που με στήριξαν αυτούς τους δύσκολους μήνες. Θέλω επίσης να δώσω μια φιλική συμβουλή σε όσους αμφισβητούν ακόμα την ύπαρξη του κορωνοϊού. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να επηρεαστεί με διαφορετικό τρόπο. Να είστε προσεκτικοί και να τηρείτε τους κανόνες. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγείας, να μείνετε όλοι ασφαλείς σε αυτή τη δύσκολο περίοδο που διανύουμε».

Σχετικά άρθρα