Ο Μίλος Τεόντοσιτς έδωσε συνέντευξη στο κανάλι «RTS» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να πάει στο NBA, κάτι που θα έπρεπε να είχε κάνει νωρίτερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος γκαρντ:

«Πιστεύω πως πήγα στις ΗΠΑ πολύ αργά. Η ηλικία στην οποία ήρθε είναι η ιδανική. Το να πας στο ΝΒΑ στα 24, 25 όταν έχεις ήδη πετύχει κάτι στην Ευρώπη, όταν έχεις ωριμάσει κι έχεις αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή γι’ αυτό.

Δεν ήθελα να τελειώσει η καριέρα μου και να αισθάνομαι μετανιωμένος που δεν είχα κάνει το βήμα αυτό. Έτσι, για να δω πως είναι και να έχω άποψη. Ήθελα να δω πως δουλεύουν εδώ, το μπάσκετ που παίζεται, πως λειτουργούν όλα. Είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με την Ευρώπη ο τρόπος με τον οποίο παίζεται το μπάσκετ. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία».

Σχετικά άρθρα