Σε μια… περίεργη αποκάλυψη προχώρησε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ισχυρίστηκε πως το 2009 ο Ολυμπιακός σκόπευε να τον δώσει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε Σέρβος γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια στην ιστοσελίδα «novosti.rs».

«Όσο μεγαλώνω, κάνω συνέχεια θεραπείες. Η πρώτη φορά που πόνεσε το πόδι μου ήταν στην ΤΣΣΚΑ, αλλά τότε ήταν πολύ πρώιμο το στάδιο. Από τότε κουβαλάω αυτό το πρόβλημα».

Για την παρουσία της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Ξέραμε ότι έπειτα από πολλά χρόνια, πηγαίναμε με τον ρόλο του φαβορί σε αυτή τη διοργάνωση. Τόσο εμείς οι παίκτες, όσο και ο κόσμος είχαμε υψηλές προσδοκίες. Δημιουργήθηκε μεγάλη πίεση, καθώς έπρεπε να γυρίσουμε με το μετάλλιο. Έτυχε ο τραυματισμός του Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση οι Λούτσιτς και Μπιέλιτσα. Με βάση αυτές τις συνθήκες, δεν μπορώ να πω πως ήταν αποτυχία. Στην τελική, η πέμπτη θέση είναι ένα αποδεκτό αποτέλεσμα. Η Αργεντινή δεν είχε τίποτα να χάσει, όπως δηλαδή παίζει στα τουρνουά. Δεν είχαν περισσότερη θέληση από εμάς, απλά μπήκαμε φοβισμένοι».

Για την αποχώρηση του Τζόρτζεβιτς: «Λυπάμαι πολύ που έφυγε και ακόμη δεν το έχουμε συζητήσει. Τον καταλαβαίνω και αποδέχομαι την απόφασή του. Έκανε πολλά για το μπάσκετ της Σερβίας, κατακτώντας τρία ασημένια μετάλλια. Τον ευχαριστώ για όλα. Είναι ένας φανταστικός προπονητής».

Για τη δική του σχέση με την εθνική ομάδα της Σερβίας: «Εμένα προσωπικά, η εθνική ομάδα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Θυμάμαι το 2009, για παράδειγμα, ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό άλλαξε εντελώς, όταν με είχε πάρει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και είχαμε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στην Πολωνία. Πριν από το τουρνουά, ήθελαν να με δώσουν σε άλλη ελληνική ομάδα, αλλά όταν επέστρεψα, τότε ο ρόλος μου άλλαξε ριζικά στον Ολυμπιακό.

Ήταν ένα σημείο καμπής για μένα. Εάν δεν ήταν η εθνική ομάδα, όλα μπορεί να είχαν πάρει διαφορετική κατεύθυνση για μένα».

Σχετικά άρθρα