Έτοιμος να αναλάβει ακόμη και ηγετικά καθήκοντα στον Ηρακλή δήλωσε ο Έλστον Τέρνερ, μέσω της ιστοσελίδας της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για:

-τη συμφωνία του με τον Ηρακλή:
«Είμαι ενθουσιασμένος, που επιστρέφω στην Ελλάδα. Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη. Πέρυσι είχαμε μια πετυχημένη χρονιά με τον ΠΑΟΚ. Παρέμεινα στην ίδια πόλη, αλλά θα παίξω σε διαφορετική ομάδα, τον Ηρακλής. Εύχομαι να έχουμε μια εξίσου πετυχημένη σεζόν και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την καινούργια πρόκληση. Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι εξοικειωμένος με αυτό, ύστερα από δυόμισι σεζόν. Αισθάνομαι άνετα, να παίζω στο πρωτάθλημά σας κι επίσης μου αρέσει η ζωή στην πόλη και στη χώρα γενικότερα. Θεωρώ ότι ήταν η σωστή απόφαση για μένα και την οικογένειά μου».
-τις φιλοδοξίες του: «Κάθε χρονιά είναι μια καινούργια πρόκληση για μένα. Είναι πρόκληση να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν, με τον Ηρακλή. Δεν είχα την ευκαιρία ακόμη να μιλήσω με τον προπονητή. Ελπίζω να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες. Περιμένω να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να συζητήσουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας. Ανυπομονώ να συνομιλήσουμε και να συνεργαστώ μαζί του».
-το τι θα προσφέρει στον Ηρακλή: «Είμαι έτοιμος να γίνω ο ηγέτης, αν χρειαστεί κι εφόσον μου ζητηθεί. Αυτή θα είναι η ένατη χρονιά μου στην Ευρώπη και είναι ένα στοιχείο, που μπορώ να προσθέσω στην ομάδα. Δεν είμαι πλέον ένας ρούκι, έχω πολύ μεγάλη εμπειρία και ελπίζω να τη χρησιμοποιήσω, όπως πρέπει για να νικά ο Ηρακλής. Θέλω, επίσης, να δείξω την ικανότητά μου στο σκοράρισμα κι ακόμη να προσπαθήσω να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου. Να βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός κι αν μπορώ να κάνω αυτά τα πράγματα στο γήπεδο, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να είμαστε πετυχημένοι».
-τους στόχους του: «Δεν έχω προσωπικούς στόχους κι αυτό που με απασχολεί είναι η επίτευξη των ομαδικών στόχων. Θέλω να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και να είμαστε στα playoffs. Αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος για τον Ηρακλή».
-το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Ευχαριστώ που με καλωσορίσατε ήδη, σε μια τόσο ιστορική ομάδα, με τόσο μεγάλη παράδοση. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σας κάνω υπερήφανους. Ανυπομονώ να σας δω από κοντά».

Σχετικά άρθρα