Το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό έχει ολοκληρωθεί και πλέον πλησιάζει το ραντεβού με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
Οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» θα συναντηθούν τη Δευτέρα (2/7) με τον «Κill-Bill» στα γραφεία της Arcadia και είναι δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους.
Άλλωστε, ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει ήδη μιλήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού έχει εξηγήσει στον Σπανούλη τον ρόλο του και πια απομένει να φανεί αν ο 36χρονος γκαρντ ανανεώσει για άλλη μία φορά το συμβόλαιό του.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν τα ραντεβού και με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου, που επίσης είναι ελεύθεροι για την ώρα.



