Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, προχωρώντας σε ριζικές αλλαγές στην ομάδα, αφού το υπάρχον πλάνο απέτυχε και δεν απέδωσε καρπούς.

Ο Βασίλης Σκουντής τοποθετήθηκε για τις ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο προσκήνιο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην «LiveSport»:

«Μιλάμε για πυρηνική έκρηξη! Για να πω την αμαρτία μου, τέτοιες και τόσες ομαδικές εκκαθαρίσεις δεν τις περίμενα και θαρρώ ότι πολύ περισσότερο από εμένα, δεν τις περίμεναν, ούτε τις διανοούνταν, αυτοί που πλήρωσαν τα σπασμένα: ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Νίκος Παππάς, ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος και, εμμέσως πλην σαφώς, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Τέτοιο πογκρόμ δεν έχει ξαναματαγίνει στα χρονικά του ελληνικού μπάσκετ, διότι η σκούπα πήρε 4+1 ανθρώπους από διαφορετικά πόρτα…

Πήρε λοιπόν τη σκούπα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δεν άφησε τίποτα όρθιο. Μπορεί να μην ανακατεύεται με την ομάδα (στα φανερά), αλλά από τη στιγμή που παραμένει μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της εταιρείας, αυτός έχει και τα γένια και τα χτένια και χθες αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η εκ βάθρων αναδόμηση της ομάδας, στον απόηχο του ντέρμπι, αφενός ήταν απροσδόκητη και αφετέρου προκαλεί σοκ και δέος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην επόμενη ημέρα της ομάδας… Είναι προφανές ότι ο Γιαννακόπουλος ξαναγυρίζει δυναμικά στο προσκήνιο και παίζει τα ρέστα του: το πού θα καταλήξει αυτή η αναπάντεχη και κοσμογονική παρέμβασή του θα φανεί εν καιρώ τω δέοντι».

Σχετικά άρθρα