Ο Ματίγια Παβίτσεβιτς εξέφρασε την άποψη ότι αν ο Ολυμπιακός δεν κατακτήσει την Euroleague, η χρονιά του θα θεωρηθεί αποτυχημένη.

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα «SportKlub», ο Σέρβος δημοσιογράφος υπογραμμίζει ότι η διοίκηση των Πειραιωτών ενίσχυσε την ομάδα με παίκτες όπως οι Βεζένκοφ και Φουρνιέ, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ποιότητα σε ένα ρόστερ που ήδη είχε την ικανότητα να φτάσει στην τετράδα της Ευρώπης, όπως έκανε τα τρία τελευταία συνεχόμενα χρόνια και ειδικά πέρσι, έχοντας χάσει Σλούκα και Βεζένκοφ.

Όπως σημειώνει, η ομάδα του Μπαρτζώκα είναι σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή και δεν δείχνει σημάδια να σταματήσει την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου.

Με βάση όλα αυτά, θεωρεί ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από τον τελικό και ενδεχομένως την κατάκτηση του τίτλου μπορεί να εκληφθεί ως αποτυχία για τον Ολυμπιακό.

Σχετικά άρθρα