Ο Γιώργος Χελάκης σχολίασε την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό και τα έσοδα που μπορούν να προκύψουν για το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα έγραψε στην «SportDay»:

«Αξιοποιώντας τις παραχωρούμενες εγκαταστάσεις, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα μπορέσει να αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδά της άμεσα και κυρίως σε ορισμένο βάθος χρόνου.

Έχει χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που υποστηρίζει ότι η έδρα της ομάδας του πρέπει να είναι στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ! Για χρόνια επίσης είχε ασχοληθεί με την αξιοποίηση ορισμένων χώρων και την εμπορική εκμετάλλευση τους. Τώρα θα μπορεί να το κάνει μακροπρόθεσμα και ολοκληρωτικά. Ας μην υπάρχει αμφιβολία.

Για να γίνουν εμπορικά εκμεταλλεύσιμες οι εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ θα χρειαστούν επενδύσεις. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που πάλεψε χρόνια για να έρθει αυτή η στιγμή, προφανώς ξέρει τι πρέπει να γίνει. Δεν περίμενε να αποφασίσει η κυβέρνηση για να αρχίσει να το σκέφτεται. Σε κάθε περίπτωση όλα είναι θέμα λίγου χρόνου. Νωρίς το καλοκαίρι θα έχει φανεί αν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ λειτουργήσει ως επενδυτής ή ως πωλητής μιας επιπλέον περιουσίας…».

Σχετικά άρθρα