Σίγουρος πως η ΑΕΚ θα διευθετήσει με επιτυχία το θέμα των ban μέσα στο καλοκαίρι και θα επιστρέψει στην κανονικότητα, εμφανίστηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γενικός Διευθυντής της «Ένωσης», Γιώργος Χήνας.

«Μας σημάδεψε και δεν ξεχνιέται με τίποτα ο χαμός του Γέλοβατς. Αυτό πάντως μας συσπείρωσε», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε, «ακόμα και όταν έφυγε ο Δέδας για την ΤΣΣΚΑ, είχε βάλει γερές βάσεις. Για την ΑΕΚ αυτή η θέση που τελείωσε τη σεζόν δεν είναι τιμητική για το μέγεθός της, όμως δεδομένων των συνθηκών είναι κάτι».

Αναφορικά με τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, είπε πως «δεν στηρίχθηκε το εγχείρημα φέτος από τον κόσμο, όμως όσοι έρχονταν στήριζαν και χειροκρότησαν την ομάδα. Ξεκινάμε με το θέμα της αδειοδότησης και φυσικά υπάρχει το κομμάτι των ban. Είναι κάτι που έπρεπε να σταματήσει και στηριζόμαστε στις εξαγγελίες της ΕΟΚ για την εναρμόνιση του καταστατικού με την FIBA. Είναι προς την εξυγίανση του αθλήματος αυτή η απόφαση του κύριου Λιόλιου και για αυτό την στηρίζουμε. Να σας το πω απλά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να λυθούν τα ban και αυτό θα γίνει. Έχουν προχωρήσει επαφές για την ονοματοδοσία του γηπέδου στα Άνω Λιόσια και άλλες ακόμα κινήσεις που βάση μεγέθους θα είναι εκπλήξεις».

Σχετικά με το θέμα του προπονητή, σχολίασε ότι «είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τον κ.Σεγκούρα, δεδομένων των συνθηκών. Θα μιλήσουμε μαζί του, όμως θα μας απασχολήσει και ο Ηλίας Καντζούρης σίγουρα». Για τα θέματα του ρόστερ πρόσθεσε ότι «τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με σκοπό να κρατήσουμε Κολόμ και Χάμερ, ενώ ο Ανγκόλα έχει συμβόλαιο με μια οψιόν και ελπίζουμε να μείνουν όλοι».

Σχετικά άρθρα