Στην Αθήνα έφτασαν στις 11:30 το πρωί οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Λίγο μετά τις 12:00 οι δύο αστέρες των Μπακς μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ευχαρίστησε όσους ήταν στο πλευρό του ίδιου και του αδερφού του από την πρώτη στιγμή, ενώ αναφέρθηκε και στο Θοδωρή Ιακωβίδη που συγκλόνισε με τις δηλώσεις του.

Αρχικά όσα είπε ο Θανάσης στη συνέντευξη Τύπου του «Ελ.Βενιζέλος»:

«Ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Από την μέρα που πήγαμε στο εξωτερικό. Δεν έχω λόγια. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Το ένιωσα όταν μας φώναζαν πρωταθλητές στην Ευρώπη. Είναι απίστευτο ότι θα ξεκινήσει η νέα σεζόν και θα πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο. Σαν μικρό παιδί έβλεπα πανηγυρισμούς, τελικός, τρόπαια και έλεγα “μακάρι να ζήσω κάτι τέτοιο”. Το έζησα και είναι τρομερό. Το ζήσαμε και πέρσι με τον Κώστα. Απίστευτο συναίσθημα».

Για την απουσία του στo Game 5 και στο Game 6: «Το πιο δύσκολο ήταν ότι δεν μπορούσα να είμαι εκεί για να βοηθήσω την ομάδα του. Αυτό που έβλεπα όμως ήταν κάτι το απίστευτο. Είδα να παλεύουν σε όλο το ματς. Το τρόπαιο όμως ήταν στο γήπεδο. Δεν θα έφευγε από εκεί, με τίποτα. Αυτό έιδα στην ομάδα μας. Βλέπαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παλέψαμε, κερδίσαμε».

Για την θετική διάθεση και την μάχη: «Όλα ξεκινούν από την μητέρα μου. Όταν βλέπεις ότι οι γονείς σου έκαναν τα πάντα για σένα, με χαμόγελο και θετική διάθεση, αυτό σου μένει. Είναι στη φύση μας».
Για το ζήτημα με τον Θοδωρή Ιακωβίδη: «Πρέπει να πούμε ένα τεράστιο συγνώμη στον Θοδωρή. Όχι μόνο σε αυτόν, σε όλους. Δεν μπορεί να σηκώσει όλα τα βάρη μόνος του. Είμαστε όλοι μαζί του».
Κλείνοντας, ανέφερε: «Να προσέχετε όλοι! Μάσκες, μάσκες, μάσκες».

Σχετικά άρθρα