Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις τονίζοντας το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα έδειξε μαχητικότητα σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα.

«Αυτό που κρατάμε από τους αγώνες που παίξαμε είναι ότι τα δώσαμε όλα. Και θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα! Θα μαχόμαστε μέχρι το τέλος, σε κάθε αγώνα. Τα παιδιά δεν τα παρατάμε. Το είδαμε σε όλα τα φιλικά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όπως επίσης σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε όλο και περισσότερο και καλύτερα μέσα στο γήπεδο».

«Περιμένουμε ότι και αυτά φιλικά θα είναι πολύ δυνατά, νιώθω ενθουσιασμένος γι’ αυτό το τουρνουά. Βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και μέχρι την έναρξή του στόχος μας είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι έστω και ένα τοις εκατό», θα επισημάνει ο διεθνής φόργουορντ, συμπληρώνοντας ότι σε ομαδικό επίπεδο στόχος είναι «να κρατήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, να κάνουμε ακόμα καλύτερους τους αυτοματισμούς μας και από ‘κει και πέρα αυτή ίσως μας οδηγήσει σε κάτι άλλο», ενώ σε προσωπικό «θα έλεγα ότι πρέπει να είμαι πιο σταθερός».

«Τα έχουμε πει πολλές φορές, είναι κάτι εκπληκτικό να παίζεις για την χώρα, να προσφέρεις στην ΕΘνική. Είδαμε και στα παιχνίδια στην Αθήνα πόσο μας αγαπάει ο κόσμος και τους διαβεβαιώνουμε όλους ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό και να μοιραστούμε όλοι μαζί τη χαρά».

Σχετικά άρθρα