Ο Κέντρικ Ναν πήρε 1,5 εκατομμύριο ευρώ χωρίς τα μπόνους για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και πλύ γρήγορα απέδειξε ότι αξίζει κάθε σεντ!

Συνολικά μετράει 12.4 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ μέσο όρο με 50% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 14.8 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, χωρίς να έχει αστοχήσει ακόμα σε βολή σε αυτές τις δύο διοργανώσεις!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει επίσημα ήδη την πλευρά του Αμερικανού γκαρντ για νέο διετές συμβόλαιο μέχρι το 2026 και με αυξημένες απολαβές ώστε να τον «δέσει» στο ΟΑΚΑ, παρότι ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως το καλοκαίρι θα επιχειρήσει να επιστρέψει NBA.

Απάντηση από τον Ναν δεν έχει ακόμα δοθεί, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία στο «τριφύλλι» ότι αυτή μπορεί να είναι θετική, αφού ο Αμερικανός περνάει καλά στην Ελλάδα και έχει βρει τον καλό του εαυτό με τις εξαιρετικές μέχρι τώρα εμφανίσεις του σε Basket League και Euroleague.

Σχετικά άρθρα