Ο έμπειρος γκαρντ του Αλμυρού Βόλου, Μιχάλης Πολίτης, αναρωτήθηκε αν όντως θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα, ενώ μιλώντας στο «Magnesiasports» σχολίασε και τη στάση της Πολιτείας και της ΕΟΚ.

Οι ακαδημίες πότε θ’ αρχίσουν; Αυτό είναι το πλέον σημαντικό για όλους, και για τα παιδιά, και για τους συλλόγους και τους προπονητές τους. Θέλουν οι ομάδες να αρχίσουν τα πρωταθλήματα; Εκτιμώ ότι ακόμη και η Α2 Ανδρών που μπορεί πλέον να κάνει προπονήσεις, αμφιβάλλω αν θα έχει τελικά αγωνιστική δραστηριότητα. Είμαστε άθλημα σε κλειστό χώρο, αλλά μόνο εμείς είμαστε; Η Α1 Ανδρών δεν έχει θέματα; Εκεί δεν κολλάει ο ιός» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του προς την Πολιτεία και την ΕΟΚ:

«Είπαμε να βοηθήσει την όλη προσπάθεια και η Πολιτεία, να κάνουμε rapid test για να μπορούμε να επιστρέψουμε. Είδατε τίποτα να γίνεται; Ακούμε και τους υποψηφίους για την ΕΟΚ, διαβάζουμε και τις ανακοινώσεις της ίδιας της Ομοσπονδίας, αλλά μέχρι εκεί και από εκεί και πέρα όλα σταματούν. Οι μεν λένε ότι έχουν ζητήσει εγγράφως την έναρξη, οι δε λένε ότι δεν έχουν λάβει τίποτα και οι παίκτες βρισκόμαστε στη μέση. Αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα, λογικό είναι να μην μπορούμε να ξεκινήσουμε».

Σχετικά άρθρα