Άναψαν τα «αίματα» στην προπόνηση του Προμηθέα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του «οικογενειακού διπλού», με τους Αγραβάνη και Ρογκαβόπουλο να πιάνονται στα χέρια. Το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα 12/3 αλλά διέρρευσε την Πέμπτη 17/3, από το περιβάλλον των πρωταγωνιστών του επεισοδίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ρογκαβόπουλος κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου «διπλού», διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κόουτς Ηλία Ζούρο, για το σκληρό παιχνίδι του συμπαίκτη του Δημήτρη Αγραβάνη και τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε άμυνα. Ειπώθηκαν ορισμένα «Γαλλικά» μεταξύ των δύο παικτών και η προπόνηση συνεχίστηκε. Στο επόμενο σκληρό μαρκάρισμα του Αγραβάνη, ο Ρογκαβόπουλος εκνευρισμένος γύρισε στον προπονητή του και είπε: «Εγώ φεύγω!»

Ενώ ο Ρογκαβόπουλος έκανε τα λόγια του πράξη και βρισκόταν εκτός παρκέ, ο Αγραβάνης τον ακολούθησε και σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το περιβάλλον των πρωταγωνιστών, υπήρξε χειροδικία. Ο Ηλίας Ζούρος δεν έδωσε συνέχεια και έθεσε το θέμα στην ευχέρεια της διοίκησης.

www.bnsports.gr

Σχετικά άρθρα