Ο Δημήτρης Πρίφτης χάρηκε σίγουρα για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζενίτ, αλλά στη διάρκεια του τελευταίου δεκαλέπτου -προφανώς από την ένταση του αγώνα και από κάποια απότομη κίνηση- έπαθε θλάση στη γάμπα!

Έτσι, ο κόουτς των «πράσινων» δεν μπόρεσε να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου και αντ’ αυτού βρέθηκε ο άμεσος συνεργάτης του, Βασίλης Σίμτσακ.

«Είχε ένα πρόβλημα στο πόδι, αλλά τώρα που κερδίσαμε νιώθει καλά», είπε ο Σίμτσακ για τον Πρίφτη, ενώ για το ματς ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα είναι μια μεγάλη νίκη για μας, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες βελτιωθήκαμε σημαντικά, κυρίως στην άμυνα, σήμερα και στο παιχνίδι του Μονάχου αξίζαμε τη νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που προσαρμόστηκαν στον τρόπο που παίζουμε την άμυνά μας. Όπως επίσης για την επίθεση, για τον τρόπο που κυκλοφορούν την μπάλα. Στην τρίτη περίοδο κολλήσαμε μόνο, αλλά βρήκαμε κάποια μεγάλα καλάθια και αξίζαμε τη νίκη.

Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίζουμε. Γι’ αυτό είμαστε ικανοποιημένοι ως προπονητικό επιτελείο. Ανεξαρτήτως νίκης ή ήττας, σημασία έχει το πώς εμφανιζόμαστε στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα