Η Θύρα 13 με ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε την αντίθεσή της για σημαντικά ζητήματα της ΚΑΕ και αποφάσεις της διοίκησής της.

Σε αυτή χαρακτηρίζει ανεκδιήγητη την απόφαση της ΚΑΕ για την προαιρετική εγγραφή στον Ερασιτέχνη για όλους όσοι θα αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, τονίζει ότι θα διαθέτει στα μέλη της μόνο με υποχρεωτική εγγραφή και τάσσεται απέναντι στον χειρισμό της υπόθεσης παραμονής του Χεζόνια στην ομάδα.

«Η θέση μας θα είναι στο πέταλο να στηρίζουμε την ομάδα μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε τις επικίνδυνες επιλογές σας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Η θύρα 13 ενημερώνει τα μέλη της ότι θα ξεκινήσει άμεσα τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο μπάσκετ για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 .
Επίσης γνωστοποιούμε ότι παρ’ όλες τις πιέσεις που ασκήσαμε στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός η υποχρεωτική συνδρομή μέλους στον Ερασιτέχνη για τον κάθε κάτοχο διαρκείας δεν έγινε αποδεκτή, προκαλώντας απορίες για την απόφαση αυτή ….

Όλα τα χρόνια της αυτοκρατορίας που έχτισε ο Παύλος και ο Θανασης το τρίπτυχο ομάδα-διοίκηση-κόσμος ήταν το κλειδί των επιτυχιών που μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης αυτό τώρα έχει μεταμορφωθεί σε θέατρο σκιών με πρωταγωνιστές μαριονέτες…

Ανεκδιήγητες αποφάσεις όπως η παύση της παγιωμένης στο πρόσφατο παρελθόν υποχρεωτικής εγγραφής μέλους με κάθε διαρκείας, η κάρτα φιλάθλου σε κάθε μεμονωμένο εισιτήριο αλλά και αδυναμία διατήρησης στο ρόστερ αθλητή μεγάλου βεληνεκούς και αξίας ο οποίος επιθυμούσε την παραμονή ακόμα και με μισο συμβόλαιο από ότι του προσέφεραν αλλού.
Αποφασίσαμε, στα διαρκείας που διαθέτουμε στα μέλη μας να είναι υποχρεωτική η εγγραφή Μέλους στον Α.Ο. ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας οικονομικά τη δύσκολη προσπάθεια που πραγματοποιεί η διοίκηση του Α.Ο. Για τη μόνιμη επιστροφή των ομάδων μας στους τίτλους .

Η θέση μας θα είναι στο πέταλο να στηρίζουμε την ομάδα μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε τις επικίνδυνες επιλογές σας.
Θυρα 13 – 1966»

Σχετικά άρθρα