Όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του Πρωταθλήματος της Basket League δικαίωμα εισόδου στους αγώνες έχουν έως 25 δημοσιογράφοι, τρεις τεχνικοί ραδιοφώνου και έξι φωτογράφοι.

Οι παραπάνω απευθύνουν αίτημα εισόδου για τον αγώνα που θέλουν να παρακολουθήσουν έως 48 ώρες πριν την έναρξη του στην γηπεδούχο ΚΑΕ, η οποία είναι αρμόδια να διαμορφώσει την λίστα εισόδου.

Οι 25 δημοσιογράφοι και οι τρεις τεχνικοί ραδιοφώνου παραλαμβάνουν μαύρη διαπίστευση και όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο: «Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο, στους πάγκους στη γραμματεία και στα αποδυτήρια. Επιτρέπεται η κίνηση εντός του κλειστού σταδίου σε όλους τους άλλους εγκεκριμένους χώρους (πχ.: δημοσιογραφικά θεωρεία, εξέδρα)». Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, θα πρέπει οι κάτοχοι των διαπιστεύσεων να τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων ή να κάθονται με κενό τουλάχιστον δύο θέσεων.

Οι έξι φωτογράφοι παραλαμβάνουν κίτρινη διαπίστευση και όπως ορίζει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο: «Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και συνεχής. Επιτρέπει κατά περίπτωση και για συγκεκριμένο λόγο η πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο». Οι φωτογράφοι οφείλουν να φορούν και το επίσημο γιλέκο του ΕΣΑΚΕ.

Το δυναμικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Basket League

Σχετικά άρθρα