Ειδικά ο Πρίντεζης (που είναι και νεότερος) αλλά και ο Σπανούλης (o οποίος βέβαια έχει τους προβληματισμούς και είναι σε σκέψεις) θα ήθελαν να έχουν έναν τελευταίο χορό με τα ερυθρόλευκα.

Μία ακόμη σεζόν, χωρίς να γίνουν βάρος στην ομάδα και να τη βοηθήσουν με τον ρόλο τους, λέγοντας ένα περήφανο «αντίο» μπροστά σε εξέδρες με κόσμο. Και φυσικά με τη διεκδίκηση ενός τίτλου, εφόσον η αναπτυξιακή επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Αν οι Αγγελόπουλοι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλουν να τους έχουν ακόμη στην ομάδα τους, θα συνεχίσουν. Αυτό μαθαίνουμε, αυτό σας μεταφέρουμε. Τα πάντα, λοιπόν, θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα κάνουν τόσο με τη διοίκηση όσο και με τον προπονητή. Και επειδή ορισμένοι ίσως σκεφτούν πως «αν μείνουν, δεν θα υπάρχουν χρήματα για περαιτέρω ενίσχυση», το ξεκαθαρίζουμε πως οι δύο αθλητές έχουν ρίξει σε τεράστιο βαθμό το ετήσιο κασέ τους…

Τι λέει για αυτό όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας; Έχει μεγάλο σεβασμό στους δύο παίκτες, αν και φέτος έχει μειώσει τον χρόνο συμμετοχής τους. Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα είχε τονίσει τα εξής: «Οι δύο καλύτεροι παίκτες της ομάδας για πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή είναι 35 στα 36 και 38 στα 39. Και αυτή τη στιγμή η ομάδα προσπαθεί να βρει νέους πρωταγωνιστές θέλοντας, όμως, να αξιοποιήσει και αυτούς που είχε στο παρελθόν».

Πηγή: fosonline.gr

Σχετικά άρθρα