Την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών του αγώνα με το Πικέρμι ζητά μέσω ανακοίνωσής του ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

«Διαχρονικά ως Ίκαρος Καλλιθέας έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία και να προσπαθούμε πάντα εντός των τεσσάρων γραμμών να κερδίζουμε τα παιχνίδια και τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Υπάρχουν στιγμές, όμως, που δεν γίνεται να φιμώσουμε το δίκιο μας!

Κόντρα στην ομάδα του Πικερμίου γίναμε μάρτυρες μίας πολύ κακής διαιτησίας που άφησε ανεξέλεγκτο το… ξύλο από την πλευρά του Πικερμίου. Υπήρξαν δύο κάκιστοι διαιτητές, τουλάχιστον γι’ αυτό το παιχνίδι, που ήταν μία κακή επανάληψη των όσων έγιναν στον πρώτο αγώνα. Αμφότεροι ανέχτηκαν προκλητικά την σκληρή άμυνα που ξεπερνούσε τα όρια του φάουλ από το φιλοξενούμενο σωματείο.

Θα λέγαμε ότι είναι μία άτυχη στιγμή, όμως η επανειλημμένη άμυνα / πάλη παικτών ύψους 1,60μ. – 1,70μ. απέναντι στον καλύτερο ψηλό της κατηγορίας και ύψους 2,10μ. (Μαυροειδή) δεν του επέφερε σχεδόν ούτε ένα φάουλ, οπότε αυτή η κακή διαιτησία δεν γίνεται να αποδίδεται σε ατυχές γεγονός.

Απευθυνόμαστε στην Ομοσπονδία και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των δύο διαιτητών, οι οποίοι φέρουν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω θυμίζοντας εποχές πέτρινων χρόνων. Το μπάσκετ και οι αθλητές πρέπει να προστατευθούν από διαιτησίες σαν αυτή, γι’ αυτό μέσω της τιμωρίας τους ζητάμε να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις».

Σχετικά άρθρα