Ο Παναγιώτης Καυκής είχε μια αξιόλογη καριέρα τόσο στην Α1 σε αρκετές διαφορετικές ομάδες, όσο και στη συνέχεια στις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες, αποφασίζοντας να “κρεμάσει” τη φανέλα του σε ηλικία 39 ετών, έχοντας ένα δύσκολο επίλογο.

Δείτε την ανακοίνωση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

“Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι έφτασε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου. Ξεκινώντας από το 1993 εκδίδοντας το δελτίο μου στον Αετό Καλλιθέας και μετά ακολούθησαν οι εξής ομάδες Ηλυσιακός, Μακεδονικός, Απόλλων Πατρών, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι και πάλι Ηλυσιακός, Νέα Κηφισιά, Δούκας, Παγκράτι και τέλος τον Ιπποκράτη Κω, όπου δεν εξελίχθηκε η χρονιά όπως θα ήθελα και να τελειώσω μέσα στα παρκέ, αλλά είμαι ευγνώμων στον Θεό που έκανα αυτή την καριέρα και γνώρισα τόσους πολλούς φίλους στο χώρο του μπάσκετ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους παράγοντες που είχα, για όσα καταφέραμε μικρά ή μεγάλα πράγματα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, την σύζυγό μου Δέσποινα και τα δύο μου παιδιά Γιώργο και Χρήστο. Ευχαριστώ για όλα!!!

Υ.Γ. Πιστός στρατιώτης του μπάσκετ και από άλλο πόστο”.

Σχετικά άρθρα