Ο Μάικλ Τζόρνταν αποκάλυψε στα πρώτα επεισόδια του «The Last Dance» ένα πάρτι που είχαν κάνει οι Μπουλς κατά τη διάρκεια προετοιμασίας το 1984, στο οποίο υπήρχαν ναρκωτικά και γυναίκες!

Καθώς εκείνη τη χρονιά ο ίδιος ήταν rookie, παραδέχθηκε ότι όλο αυτό τού ήταν κάτι εντελώς άγνωστο και τον… ταρακούνησε.

Χαρακτηριστικά όσα αναφέρει ο «MJ»:

«Τα παιδιά έκαναν πράγματα που δεν έβλεπα ως τότε. Κατά την διάρκεια της preseason, ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και προσπαθούσα να βρω τους συμπαίκτες μου. Άρχισα να χτυπάω πόρτες. Πίσω από μία άκουσα κάποιον να λέει “κάποιος είναι έξω. Φώναξε ποιος είναι;” και είπα “είμαι ο MJ” και μετά είπε είναι απλά ένας rookie, μην ανησυχείτε γι’ αυτόν. Άνοιξε την πόρτα, περπάτησα μέσα και όλη η ομάδα ήταν εκεί μέσα.

Ήταν πράγματα που δεν είχα δει ποτέ ξανά στη ζωή μου ως νέο παιδί. Γραμμές από κοκαΐνη, μαριχουάνα, γυναίκες. Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν “εγώ φεύγω”. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως αν κάποιος ερχόταν εδώ, είμαι τόσο ένοχος, όσο και οι άλλοι στο δωμάτιο. Κι από εκείνο το σημείο και μετά ήμουν στην ουσία μόνος μου».

Σχετικά άρθρα