Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι ιδιαίτερη το τελευταίο διάστημα και με αποκορύφωμα τις συνέπειες της πανδημίας του κορονωϊού, η δυναμική χάνεται και οι μεγάλοι παράγοντες μειώνονται. Ευτυχώς που έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο άνθρωποι σαν τον Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Ο επίτιμος πρόεδρος και σπουδαίος παράγοντας έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα επαναφέροντας δυναμικά στο προσκήνιο τον Ίκαρο που “κατάπιε” αήττητος πέρυσι την ανταγωνιστική Α’ ΕΣΚΑΝΑ και φέτος πρωταγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Οι Καλλιθεάτες βαδίζουν στα χνάρια της περασμένης δεκαετίας όταν η στιβαρή και φερέγγυα διοίκηση Αγγελόπουλου είχε φτάσει μέχρι την Α1, κλέβοντας καρδιές με το μπάσκετ που είχε παίξει σε εκείνη τη διαδρομή.

Ο Γιάννης Παύλος ανέλαβε το εγχείρημα να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα τον σύλλογο με ένα νεανικό ρόστερ που έχει και κάποιες πινελιές εμπειρίας. Η ποιότητα ξεχειλίζει ενώ γίνεται αξιόλογη δουλειά και στις υποδομές. Το εφηβικό τμήμα αφέθηκε στα σίγουρα χέρια του Κώστα Μελέτη ο οποίος οδήγησε τον Πανιώνιο σε μεγάλες επιτυχίες και δουλεύει σκληρά με τα ταλαντούχα παιδιά που αποτελούν την επόμενη μέρα του Ίκαρου.

Η παρουσία του Δημήτρη Αγγελόπουλου αποτελεί εγγύηση. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει το άθλημα όσο λίγοι, είναι οργανωτικός και γεμάτος όραμα και μεράκι για μεγάλα πράγματα. Ευτυχώς αναθεώρησε την παρουσία του και παρότι τα προηγούμενα χρόνια είχε δεχθεί αρκετές “τρικλοποδιές” αποφάσισε να γυρίσει στο προσκήνιο και να προσφέρει στο άθλημα που τόσο αγαπάει.

Συν τοις άλλοις, μόνο χαρά μπορεί να προκαλεί στο μπασκετικό κόσμο η απόφασή του να ταχθεί στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και να ασχοληθεί με τα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΟΚ. Άτομα σαν αυτόν αποτελούν στολίδια για τον πολύπαθο αυτό χώρο.

Σχετικά άρθρα