Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής μας ομάδας στην Κωνσταντινούπολη επί της Τουρκίας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Το ελληνικό μπάσκετ έδειξε στους δύο αγώνες με αντίπαλο την Τουρκία ότι όταν βαδίζει ενωμένο μπορεί να πετύχει πολλά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, τους προπονητές και το υπόλοιπο επιτελείο της Εθνικής ομάδας για τις δύο νίκες επί της Τουρκίας στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Όλοι οι συντελεστές των δύο επιτυχημένων αποτελεσμάτων αξίζουν το «μπράβο» και την επιβράβευση των Ελλήνων φιλάθλων διότι τα χρονικά περιθώρια της προετοιμασίας για τους δύο κρίσιμους αγώνες ήταν πολύ στενά.

Το ελληνικό μπάσκετ έδειξε στους δύο αγώνες με αντίπαλο την Τουρκία ότι όταν βαδίζει ενωμένο μπορεί να πετύχει πολλά. Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση για να πανηγυρίσουμε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες νίκες της «επίσημης αγαπημένης».

Σχετικά άρθρα