Τώρα που ο Άλεκ Πίτερς κάνει… όργια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τι θυμήθηκα νομίζετε; Ένα… πιπεράτο περιστατικό πριν από κάτι χρονάκια με παίκτες της Μπασκόνια (προηγούμενη ομάδα του φόργουορντ των «ερυθρολεύκων»)!

Που λέτε, όταν γιορτινές ημέρες είχαμε και να μια καλή ευκαιρία -είπα- να ξεφύγω από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.

Έτσι, είπα να πάω να ξεσκάσω σε ένα… κέντρο (ανδρικής) διασκέδασης στην Μιχαλακοπούλου. Ξέρετε, από αυτά τα μαγαζιά που προσφέρουν… χορούς… και όχι, δεν μιλάμε για τσάμικα.

Έχω πάρει, λοιπόν, την θέση μου δίπλα στην πίστα και απολαμβάνω το… πρόγραμμα. Και ξαφνικά βλέπω κάτι φιγούρες να ξεπροβάλλουν από την είσοδο… Κάτι παλικάρια… δίμετρα. Ρε γνωστοί μου φαίνονται αυτοί, λέω από μέσα μου. Και πράγματι. Πρόκειται για τους Τίλι (έπαιξε και στον Ολυμπιακό), Χάνγκα, Μπλάζιτς και Μπομπουά, τους τέσσερις παίκτες της Μπασκόνια, που μετά την ήττα το ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως από την στεναχώρια τους δεν είχαν ύπνο, οπότε είπαν να το ρίξουν λίγο έξω. Και ο δρόμος τους, όλως τυχαίως, τους έφερε στην Μιχαλακοπούλου. Τυχαία δεν θα το λέγαμε, καθώς το συγκεκριμένο… κατάστημα θεωρείται από τα κορυφαία του είδους και οι υπηρεσίες του είναι τέτοιες που ικανοποιούν και τους πλέον… απαιτητικούς.

Το πρόγραμμα του συγκεκριμένου… κέντρου διασκέδασης ήταν αρκετά καλό. Εγώ το γνώριζα, όμως, όπως φαίνεται, το έμαθαν και οι «Βάσκοι». Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι έκατσαν για αρκετές ώρες, διασκεδάζοντας. Τουλάχιστον, ένιωσαν και λίγη χαρά στα… χείλη, μετά την πίκρα που τους κέρασε ο Καλάθης με τον Σίνγκλετον, λίγες ώρες νωρίτερα.

Και οι τέσσερις πήραν αρκετούς πριβέ χορούς (για να πνίξουν τον καημό τους, ντε) και ειδικά ο Μπομπουά… Φαίνεται πως το παλικάρι ήταν καταστεναχωρημένο, όμως στάθηκε τυχερό στην ατυχία του, καθώς την στεναχώρια του ήρθε να απαλύνει μία πανέμορφη ξανθιά Ανατολικοευρωπαία καλλιτέχνις, η οποία όχι μόνο χόρεψε, αλλά στην συνέχεια έφτασε στο σημείο να… καταπιεί τον π… όνο του παίκτη της Μπασκόνια.

Έτσι, αφού οι πρώτες ηλιαχτίδες άρχισαν να ξεπροβάλλουν, η τετράδα της Μπασκόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην βάση της. Μπορεί στο ΟΑΚΑ να μην τα κατάφερε, όμως στην Μιχαλακοπούλου… κάρφωσε και μάλιστα με ορμή!

Σχετικά άρθρα