Ο Ρικ Μαχόρν, μέλος των «θρυλικών» κακών παιδιών των Ντιτρόιτ Πίστονς, θα φέρει το προπονητικό του camp στο Ισραήλ όπου για δύο εβδομάδες στις αρχές Ιουνίου αθλητές ηλικίας 17-25 χρονών θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα «μυστικά» του αθλήματος από τον ίδιο και τον Γιώργο Γαλιώτο.

Το Rick Mahorn Basketball Camp ξεκίνησε το 2014 και επικεντρώνεται στην ολόπλευρη και πλήρη ανάπτυξη τόσο των ψηλών όσο και των περιφερειακών παικτών. Παραμένει, ωστόσο, το κατ’ εξοχήν Camp ανάπτυξης ψηλών παικτών σε όλον τον κόσμο.

Για 5η χρονιά μαζί με τον Rick Mahorn θα βρίσκεται και ο Γιώργος Γαλιώτος, ο οποίος έχει αγωνιστεί για σειρά ετών στην Ελληνική Basket League, ενώ είναι και διεθνής με την Ελληνική εθνική ομάδα.

Το camp θα λάβει χώρα στο Jerusalem YMCA από τις 6 μέχρι τις 16 Ιουνίου. Κατά την πρώτη εβδομάδα ψηλοί και περιφερειακοί θα προπονηθούν και θα κληθούν να φέρουν μία σειρά ασκήσεων μαζί σε καταστάσεις 5 εναντίον 5, ενώ θα υπάρχουν και καθημερινές συνεδρίες πνευματικής προπόνησης, το οποίο είναι μοναδικό στο Rick Mahorn Basketball Camp. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από τον κορυφαίο στην αθλητική ψυχολογία, Dr. Mitch Smith.

Η δεύτερη εβδομάδα θα περιλαμβάνει ένα μίνι summer league με ομάδες που θα παίζουν καθημερινά παιχνίδια 40 λεπτών σε διάστημα 4 ημερών. Οι αγώνες θα διεξάγονται με τη συμμετοχή τριών διαιτητών και θα είναι υπό την επίβλεψη βετεράνων Ευρωπαίων διαιτητών.

Ο Ρικ και ο Γιώργος θα συνεργαστούν με τον Κροάτη βετεράνο σέντερ, Dalibor Bagaric, ο οποίος υπήρξε draft pick πρώτου γύρου από τους Σικάγο Μπουλς και από τον επίσης draft pick πρώτου γύρου από τους Dallas Mavericks, Bruno Sundov.

Κατά τη διάρκεια του camp, οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν στη Ναζαpέτ, τη Γαλιλαία, τη Βηθλεέμ και την Ιερουσαλήμ.

Οικονομική βοήθεια που να καλύπτει έως και το 80% του κόστους της κατασκήνωσης δύναται να υπάρξει σε κάποιους αθλητές, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί η υποτροφία σε κάποιους Έλληνες αθλητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση info@bigman.camp. Όλες οι πληροφορίες για το Camp, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος, του κόστους και των δυνατοτήτων οικονομικής ενίσχυσης, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.bigman.camp/2022-holy-land.

Σχετικά άρθρα