Το καθεστώς του διπλού δελτίου που καθιερώθηκε φέτος από την ΕΟΚ εκμεταλλεύτηκε ο Προμηθέας, βοηθώντας την θυγατρική του ομάδα στην Γ’ Εθνική, τον Προμηθέα 2014, δίνοντάς για ένα παιχνίδι τον Γιώργο Τανούλη.

Ο Προμηθέας 2014 –που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιεί παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας– παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό και αγωνίζεται κόντρα στην Καλαμάτα 1980 στα playout είχε μάλιστα τον 21χρονο φόργουορντ/σέντερ κορυφαίος με 25 πόντους στη νίκη με 78-60, με την οποία πήρε προβάδισμα με 2-1 νίκες στην σειρά. Πλέον, χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να περάσει στην δεύτερη φάση.

Για την ιστορία, με το καθεστώς διπλού δελτίου αγωνίζονται ακόμα για τον Προμηθέα με την θυγατρική του ομάδα και οι Νίκος Βασιλείου, Βασίλης Βλάσσης, Γρηγόρης Πρέκας, Δημήτρης Καλλιακούδας, Νίκος Σοϊλεμτζίδης και Γιάννης Καναβός, αλλά κανένας εξ αυτών δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην Basket League, αν και έχουν δηλωθεί όλοι στο ρόστερ της ομάδας.

Παράλληλα ο Προμηθέας έχει υπό το ίδιο καθεστώς και τον Νίκο Πλώτα, με την διαφορά ότι ο νεαρός γκαρντ αγωνίζεται με την φανέλα του Αίολου Αγυιάς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Σχετικά άρθρα