Αποκαλυπτικός ήταν ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο οποίος είναι πλέον προπονητής σε ομάδα μπάσκετ της Ακτής Ελεφαντοστούν και από εκεί μίλησε μέσω Skype στην TV-100 και στην εκπομπή «Σφήνα στα σπορ».

-“Ο Θεόφιλος Μητρούδης ήταν αυτός που ήρθε και βρήκε τη μάνα μου, τότε που έπαιζα μπάσκετ, μαζί με τον Μπουσβάρο, το 1985, για να με φέρει στον Άρη και κατεβήκαμε όλοι μαζί στα Σκόπια και βρήκαμε τον Λάζαρο Λέτσιτς για να υπογράψω στον Άρη, αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος, το λέω τώρα για να καταλάβετε πόσο μπροστά έβλεπε και πόσο μεγάλος παράγοντας του Άρη, ήταν. Είχε μπέσα και έζησα όλη την υπόθεση Γκάλη, γιατί τότε ακόμη έπαιζα μπάσκετ, ήμουν στην ομάδα που πήρε το ευρωπαϊκό κύπελλο στο Τορίνο, αλλά έπαιζα ελάχιστα γιατί είχε ουσιαστικά τελειώσει η καριέρα μου και άρχιζε η προπονητική, αλλά τον γνώρισα πολύ καλά, είχα πάει και κάποιες φορές στο σπίτι του, πάνω από την αντιπροσωπεία της BMW που είχε στην Βασιλίσσης Όλγας. Κρίμα που έφυγε τόσο νέος…” είπε αρχικά η παλιά δόξα του Άρη.

Για το δικό του μέλλον: “Είμαι τώρα στην Αφρική και είμαι καλά, αλλά το μεγάλο μου όνειρο και το λέω, είναι να κλείσω την προπονητική μου καριέρα στον Άρη. Δεν φεύγει αυτή η σκέψη από το μυαλό μου και κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα γίνει. Εγώ είμαι στα τελειώματα της καριέρας πλέον αλλα έχω ακόμη κάποια δημιουργικά χρόνια και στον Άρη πιστεύω ότι θα βγάλω και συναίσθημα, γιατί αγαπώ την ομάδα μου”.

Σχετικά άρθρα