Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Game Night μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι στο Game 2 δέχθηκε ένα μήνυμα από τον Σπανούλη, ο οποίος θέλησε να τον συμβουλεύσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός:

Για το αν ήταν δύσκολη η σειρά με τη Φενέρ: “Ναι ήταν. Ήταν πολύ δύσκολες ειδικά μετά το Game 2 και το Game 4. Μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Σπανούλης μού έστειλε μήνυμα, μου είπε να μην έχω συναισθήματα και μετά ήμουν τέρας. Αν και ήταν πολύ πιεστικές εβδομάδες, δούλεψε”.

Για το αν μιλάει τακτικά με τον Βασίλη Σπανούλη: “Πάντα μιλάμε. Είμαι περήφανος για ό,τι κάνει. Ήταν μεγάλη βοήθεια, έχει υπάρξει σε παρόμοια κατάσταση πολλές φορές. Για μένα ήταν τέλειο αυτό”.

Για το αν θα είναι πιο έτοιμοι φέτος μετά την περσινή εμπειρία: “Πέρυσι παίξαμε με τη Μονακό στο Game 5. Φέτος παίξαμε με τη Φενέρμπαχτσε, μια πολύ καλή ομάδα. Ελπίζω να μην χρειαστεί το ίδιο του χρόνου (γέλια). Είναι πολύ πιεστικό. Αυτές οι δύο ήττες μας έδειξαν ότι δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανένα παιχνίδι. Θα είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με πέρυσι οποιονδήποτε έρθει είτε η Μακάμπι είτε η Μονακό”.

Σχετικά άρθρα