Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) στο πλαίσιο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 18:00 στην αίθουσα του πολυχώρου του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51), θα βραβεύσει για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον Έλληνα ολυμπιονίκη της άρσης βαρών, Βαλέριο Λεωνίδη, καθώς και την εφηβική ομάδα βόλεϊ Κ21 του ΑΟ Φλοίσβος Π. Φαλήρου για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΕΣΠΕΔΑ.

Ο Π.Α.Ρ.Ο.Ν. είναι ένας αθλητικός οργανισμός που υπερβαίνει τα όρια του αθλητισμού και αποτελεί έναν κοινωνικοπολιτιστικό σύλλογο. Στο πλαίσιο αυτό, θα τιμήσει προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στην κοινωνία και στον πολιτισμό. Πιο συγκεκριμένα, θα τιμηθούν για την προσφορά τους στην κοινωνία ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο βουλευτής, με τεράστιο έργο στα Νότια Προάστια, Διονύσης Χατζηδάκης.

Μετά το πέρας των τιμητικών βραβεύσεων, θα ακολουθήσει μπουφές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα της εκδήλωσης θα γίνεται δωρεάν εγγραφή στο Π.Α.Ρ.Ο.Ν. για όσους επιλέξουν να παρευρεθούν σε αυτή την ανοικτή προς όλους τελετή. Μάλιστα, πολλά δώρα και εκπλήξεις περιμένουν τα νέα μέλη της οικογένειας του Π.Α.Ρ.Ο.Ν.

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Ριζοσπαστικός Οργανισμός Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός, ένα μεγαλόπνοο έργο που έχει ως στόχο την ανάδειξη του αθλητισμού γενικότερα, την ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας και την εξέλιξη όλων των ακαδημιών της χώρας. Κύριος στόχος του οργανισμού, είναι η συνεχής και αμέριστη στήριξη του αθλητισμού μέσω της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας των αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων. Σκοπός είναι η οικονομική στήριξη και η εξέλιξη τους έτσι ώστε να αναπτυχθούν, να αποκτήσουν αυτονομία και να οδηγήσουν τους αθλητές και τις ομάδες τους σε νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Σχετικά άρθρα