Το Περιστέρι ετοιμάζεται για τη «Stark Arena» του Βελιγραδίου όπου από τις 26 έως τις 28 Απριλίου θα διεξαχθεί η τελική φάση του Basketball Chmapions League.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων καλεί τους φίλους της να της συμπαρασταθούν στην ιστορική της στιγμή στη «Stark Arena», κλείνοντας θέση στις πτήσεις τσάρτερ προς και από τη σερβική πρωτεύουσα.

Η ανακοίνωση:

Στο Βελιγράδι με τον κόσμο του το Περιστέρι bwin!

Το Περιστέρι bwin έγραψε ιστορία με την πρόκριση του στο Final-4 του Basketball Champions League και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση!

Δίπλα του θα έχει και τον κόσμο του, που δεν γίνεται να λείψει από μια τόσο σημαντική στιγμή! Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση των φιλάθλων ναυλώνει πτήση τσάρτερ για το Βελιγράδι.

Στην επιστροφή από τη Σερβική πρωτεύουσα στο τσάρτερ θα βρίσκονται και ο Βασίλης Σπανούλης με τους παίκτες της ομάδας.

Οι τιμές του charter είναι 850 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και 950 κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίων, ασφάλεια αστικής ευθύνης, διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* και μετακίνηση από/προς ξενοδοχείο και από/προς γήπεδο. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί και η επιστροφή την Κυριακή το βράδυ μετά το τέλος των αγώνων.

Η αγορά εισιτηρίου για τους τέσσερις αγώνες του διημέρου πραγματοποιείται ξεχωριστά από link που θα αποστέλλεται αφού επιβεβαιωθεί η συμμετοχή στο charter και ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην παραπάνω τιμή.

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να προχωρήσουν πολύ άμεσα σε κρατήσεις.

Για τις κρατήσεις και τις υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν το charter μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το συνεργαζόμενο πρακτορείο της ομάδας, Aktina Travel Group.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109002685 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) και μέσω mail στο peristeribcf4@aktinatravelgroup.com.

Σχετικά άρθρα