Τα όσα συνέβαιναν στον Γιάννη Ιωαννίδη αποκάλυψε ο Βασίλης Σκουντής, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Είναι ένα τραγικό φινάλε για τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ένας άνθρωπος αεικίνητος, ενεργητικός, τα τελευταία 3-4 χρόνια ήταν καθηλωμένος στο σπίτι του και -όπως και η σύζυγός του- έλιωνε μέρα με τη μέρα σαν κεράκι και χθες το κεράκι έλιωσε ολοκληρωτικά και έσβησε.
Τρέχαμε τον τελευταίο καιρό, να προλάβουμε να μην ξεχάσει εντελώς. Ετοιμάζαμε παρουσιάσεις, ήθελε πολύ να εκδοθεί η βιογραφία του. Είχαμε πάει πάνω από 20 φορές στο σπίτι του. Υπάρχουν 100 ώρες καταγεγραμμένο υλικό με αφηγήσεις του, αφηγήσεις ανθρώπων που τον γνώριζαν, πρόλογοι από σημαίνουσες προσωπικότητες του μπάσκετ, όπως ο Ομπράντοβιτς.
Θα εκδοθεί κάποια στιγμή όλο αυτό το υλικό» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, κληθείς να σχολιάσει την άνοια από την οποία έπασχε ο Αλήθειες με τη «Ξανθός».


