Οι 20 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Α2 Εθνικής Κατηγορίας έχουν μπει πλέον για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το Ψυχικό συνεχίζει να κερδίζει θετικότατες εντυπώσεις με την παρουσία του.

Η ΑΕΨ λειτουργεί την τελευταία δεκαετία σε εντυπωσιακούς ρυθμούς με σύμβολο και άνθρωπο-κλειδί σε αυτή την προσπάθεια τον Γιώργο Ρεμεντέλα, ο οποίος με το μεράκι του και την αγάπη του για την ομάδα, έχει φέρει αυτές τις εντυπωσιακές επιτυχίες, σε συνδυασμό βέβαια και με την καλά οργανωμένη διοίκηση, που παρέχει οικονομική σταθερότητα.

Φέτος, μια… από τα ίδια. Η ομάδα βαδίζει στα ίδια μονοπάτια, δίνοντας και αρκετές ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, ενώ η ακαδημία δουλεύει… ρολόι και τα αποτελέσματα φαίνονται σιγά-σιγά. Η ανανέωση της παρουσίας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία είναι κοντά στο να “σφραγιστεί” και στο κρίσιμο ματς με τον Δούκα, έγινε ό,τι έπρεπε.

Οι παίκτες έφεραν εις πέρας το πλάνο του προπονητή, παίζοντας με πάθος και καθαρό μυαλό, κι έχοντας πλέον ρεκόρ 9-11, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ένα αξιόλογο πλασάρισμα. Η λειτουργία του σωματείου παραμένει άρτια και όπως φαίνεται θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο.