Τη δεκαετία του ’90 οι Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν έκαναν θραύση στα γήπεδα του NBA με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς, με τον “Air” να έχει στο πλευρό του ως εξαιρετικό συνοδοιπόρο τον Πίπεν και να οδηγεί τους ταύρους σε απίστευτες επιτυχίες, ήτοι έξι πρωταθλήματα σε ισάριθμους τελικούς που δήλωσε “παρών”.

Έκτοτε η σχέση των δύο έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να έχει εμποδίσει δύο ανθρώπους που βρίσκονται στον κύκλο τους να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, και τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους, με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο “TMZ” να αποκαλύπτει πως οι δύο τους βρέθηκαν μαζί σε εστιατόριο πριν από λίγες ημέρες και τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για μεταξύ τους ειδύλλιο.

Σημειώνεται πως το ζεύγος Πίπεν πήρε διαζύγιο το 2021 μετά από 14 χρόνια συμβίωσης, με την 48χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς “The Real Housewives of Miami” να έχει 17 χρόνια διαφορά από τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν, Μάικλ, που διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του.

Πηγή: sport24.gr

Σχετικά άρθρα