Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο δημοσιογράφος από «Το ΦΩΣ των Σπορ» Θέμης Σινάνογλου, σχολίασε τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των παραγόντων γενικότερα με αφορμή τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις των Αγγελόπουλων το φετινό καλοκαίρι με αποκορύφωμα φυσικά την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος:
«Διαβάστε τώρα ένα μάθημα που όλοι πρέπει να πάρουν από αυτά που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν πρέπει να χάνεις το μέτρο και να είσαι ασεβής, να ταπεινώνεις αντίπαλο. Όταν βγαίνεις και λες “προσέξτε μην σας πάρω το ΣΕΦ και βάλω άλλον να πάρει την ομάδα σας να σας κάνω Παναθηναικό Β'”, κάνεις πολύ κακό στον εαυτό σου.
Το σκ@τό τους παξιμάδι θα έκαναν οι Αγγελόπουλοι- ακόμα κι αν δεν είχαν λεφτά- για να σου βουλώσουν το στόμα.
Έκανες κακό στην ομάδα σου μην μπορώντας να αντισταθείς στην έπαρση και στην αμετροέπεια και στα πρόσκαιρα like.
Πρέπει να σέβεσαι τον Ολυμπιακό. Και την ΑΕΚ και τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή και τη Λάρισα, τον Πανιώνιο, όλες τις ομάδες. Όλες έχουν οπαδούς, άσε έξω λιγοστά τσιράκια, όλες έχουν τον δικό τους κόσμο που δεν μπορείς να ταπεινώνεις. Πόσω μάλλον τον Ολυμπιακό.
Είστε κακομαθημένοι οι παράγοντες και σας γυρίζει μπούμερανγκ πολλές φορές. Και οι από εδώ όταν είπαν στο ποδόσφαιρο ότι θα παίρνουν 15 σερί, άρχισαν να χάνουν τίτλους. Και ο Βαρδινογιάννης όταν είχε πει “ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά”, δεν ξαναπήρε τίτλο.
Και με τη διαιτησία όποιος έχασε το μέτρο σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και προκάλεσε πολύ, την έχασε τη διαιτησία στο τέλος, γιατί ξεσήκωσε το σύμπαν.
Είστε κακομαθημένοι και ο μόνος τρόπος να σοβαρευτείτε και να σταματήσετε να ξεσηκώνετε τα νέα παιδιά προς τη βία, είναι αν καταλάβετε ότι όταν χάνετε το μέτρο, γυρνάει εναντίον σας.
Πάρε τώρα το καλύτερο ρόστερ του Ολυμπιακού.



